fbpx
Menu Sluiten

Rijbewijs halen Tilburg?

Rij bij Verweij

Snel je rijbewijs halen in Tilburg

Bij Verweij Rijopleidingen kun je snel je rijbewijs halen in Tilburg omdat je zelf kunt bepalen hoeveel lessen je per week neemt. Bij de start van je rijlessen kan in overleg met jou direct een examendatum bepaald worden. Dan weet je precies waar je naartoe werkt en kun je snel je rijbewijs halen. Daarbij is het wel belangrijk dat je zo snel mogelijk je theorie haalt en de gezondheidsverklaring bij het CBR indient.

De autorijlessen vinden plaats in Tilburg en omliggende plaatsen als Berkel-Enschot, Goirle, Oisterwijk, Hilvarenbeek, Kaatsheuvel en Rijen. Dit is het gebied waar je ook je examen doet. Je krijgt rijles van instructeur Albert en rijdt met een vaste auto. Zo hoef je niet telkens te wennen aan een andere rijinstructeur en auto en kun je de volledige aandacht op het rijden leggen.

Rijopleiding in stappen

De rijlessen zijn gebaseerd op de RIS methode, de Rijopleiding In Stappen. Je leert stap voor stap autorijden en je voortgang wordt bijgehouden met een vorderingskaart. Zo heb je een goed overzicht van de onderdelen die je al goed beheerst of waar extra aandacht aan besteed moet worden tijdens de rijles. Naast de onderdelen voertuigbeheersing, verkeersmanoeuvres en verkeerssituaties, zal er tijdens de les aandacht besteed worden aan verantwoord rijgedrag. Dit zorgt ervoor dat je beter bent voorbereid op deelname aan het verkeer.

Huiswerk

Na je rijles krijg je huiswerk, zodat je jezelf kunt voorbereiden op de volgende les. Zo leer je alvast de praktische zaken rondom autorijden zoals kijktechnieken in verschillende verkeerssituaties, wat de lampjes op het dashboard betekenen en hoe je moet fileparkeren.
Het huiswerk is niet verplicht, je mag zelf bepalen of je dit doet. We raden je aan om het huiswerk door te nemen. Dit scheelt je namelijk uitleg tijdens de rijles zodat er meer tijd is om te rijden en jij sneller je rijbewijs kunt halen.

Lesduur

De eerste lessen zullen 60 minuten duren omdat je dan veel nieuwe informatie te verwerken krijgt. Later zullen de lessen 90 of 120 minuten duren.

Ophaallocatie

De autorijlessen vinden plaats in Tilburg en de directe omgeving. Je wordt opgehaald op een van de vaste opstapplaatsen in Tilburg.  

Lestijden

Je kunt rijlessen volgen op:
 

Maandag van 19:00 uur tot 21:00 uur
Dinsdag van 15:30 uur tot 21:00 uur
Donderdag van 19:00 uur tot 21:00 uur
Vrijdag van 15:30 uur tot 21:00 uur
Zaterdag van 09:00 uur tot 13:00 uur

Rijles vanaf 16,5 jaar

Vanaf 16,5 jaar kun je al starten met rijlessen bij Verweij Rijopleidingen.  Vanaf je 17e verjaardag is het mogelijk om je rijbewijs te halen en vervolgens te rijden met een begeleider tot je 18e. Dit heet 2todrive.

Rijbewijs halen Tilburg

Opfriscursus

Heb je het rijbewijs al, maar heb je een tijd geen auto gereden of ben je onzeker in het verkeer? Wil je graag geïnformeerd worden over de nieuwste verkeersregels en veiligheidssystemen van een auto? Volg dan een opfriscursus bij Verweij Rijopleidingen.