fbpx
Menu Sluiten

Rijschool in Tilburg

Rijschool Tilburg

Over Verweij Rijopleidingen

De rijschool Verweij Rijopleidingen

Rijschool Tilburg

Autorijden is een passie van mij. Het is dan ook niet voor niets dat ik ruim 20 jaar werkzaam ben geweest als vrachtautochauffeur en ruim 3 miljoen kilometer aan rijervaring heb. Ik ben een graag geziene chauffeur bij klanten die altijd in is voor een praatje. In de afgelopen jaren heb ik heel wat nieuwe collega’s ingewerkt waaronder mensen die nog echt het vak moesten leren. De omgang en het begeleiden van mensen is iets wat ik altijd al leuk heb gevonden.
Als vrachtautochauffeur heb ik meerde bijscholingscursussen gevolgd. Daarbij kwam ik telkens weer aan de praat met rijinstructeurs die de cursussen verzorgden en mij enthousiast maakten voor het vak. Tijdens een bijscholingscursus voor de vrachtauto in 2018 kwam ik voor de zoveelste keer aan de praat met een rijinstructeur en heb ik de stap gemaakt om de opleiding tot rijinstructeur te gaan volgen. In 2019 heb ik mijn bevoegdheid voor RIS rijinstructeur behaald en ben ik mijn eigen rijschool gestart.

Autorijden geeft vrijheid en zelfstandigheid. Je bent niet afhankelijk van bijvoorbeeld de bus en kunt je van A naar B verplaatsen zonder een nat pak te krijgen. Maar autorijden brengt ook verantwoordelijkheid met zich mee. Het is mijn doel om van iedere kandidaat een zelfverzekerde bestuurder te maken die met een verantwoorde en veilige rijstijl op weg gaat. Dit lukt het beste in een ontspannen sfeer tijdens de rijles, waarbij eerlijkheid en openheid over het leerproces belangrijk zijn.

Verweij Rijopleidingen Rijles Tilburg
Verweij Rijopleidingen

Rijles camper, vrachtauto en aanhanger

Momenteel bied ik autorijlessen aan aan particulieren. Verder verhuur ik mijzelf als rijinstructeur bij andere rijscholen voor rijles BE, C1, C, CE en geef ik cursussen voor de Code 95.